Agora International School Barcelona, un dels pocs centres on estudiar BI

María Alcaide, coordinadora de batxillerat internacional (IB per les seves sigles en anglès), ens explica els avantatges d’aquest excepcional programa, destinat a formar els alumnes per a un futur internacional, tant a l’àmbit acadèmic com al professional.

 

En aquesta ocasió, María Alcaide, coordinadora de BI (Batxillerat Internacional), ens parla dels avantatges de cursar aquest batxillerat; en primer lloc, la internacionalització del col·legi, Agora International School Barcelona, facilita que es pugui impartir el BI. La llengua vehicular és l’anglès i, gràcies a pertànyer al grup Nace Schools, s’organitzen esdeveniments internacionals on participen diferents col·legis; això enriqueix l’experiència i el pensament crític i global dels alumnes que el cursen.

Respecte al Batxillerat Lomce, el BI engloba tots els àmbits del coneixement, factor que fa que no calgui definir l’itinerari des de l’inici. En ser una titulació reconeguda internacionalment, obre les portes a les universitats d’altres països. Finalment, la nota es convalida i no és necessari presentar-se a la selectivitat per accedir a les universitats catalanes i espanyoles.

En resum, Agora International School Barcelona imparteix el BI en castellà i anglès, i els alumnes obtenen un diploma bilingüe; a més tenen un exclusiu programa preuniversitari amb xerrades de professionals destacats, lligues de debat internacional, coaching personal… Tot enquadrat en un marc incomparable i acompanyats d’unes instal·lacions de primer nivell.

Notícia completa | La Vanguardia

 

22 / 01 / 18