Andrés Rosás, director d’Agora IS Barcelona, ens descobreix al diari ARA els secrets d’una escola integral de qualitat

En una entrevista amb el diari ARA, Andrés Rosás, director d’Agora International School Barcelona, comparteix les claus de la seva proposta: una formació acadèmica d’avantguarda que potencia els talents naturals de cada alumne, amb un enfocament internacional i amb complets programes de música, art i esports per a una formació integral dels estudiants. A més, el centre es caracteritza per l’educació en valors com el respecte, la tolerància o l’esperit de superació, de vital importància perquè els alumnes es desenvolupin com a persones.

La internacionalització és un altre dels senyals identitaris que destaca Andrés Rosás, amb immersió lingüística en anglès per a tots els alumnes des de les primeres etapes, que es completa amb l’aprenentatge del xinès, el francès o l’alemany. A més, remarca la importància dels intercanvis culturals amb col·legis de Regne Unit, Bèlgica i Alemanya, el programa «Connecting Cultures», amb el qual els alumnes estableixen vincles amb estudiants d’altres països, i, per últim, els esdeveniments organitzats pel grup educatiu NACE Schools, experiències internacionals amb estudiants de tot el món que van des de les olimpíades científiques o esportives fins a festivals musicals o simulacions de les Nacions Unides.

Per últim, Andrés Rosás destaca a l’entrevista la preparació idònia d’Agora IS Barcelona per als alumnes de Batxillerat: un ambiciós Programa Preuniversitari s’encarrega d’orientar als alumnes perquè trobin la seva vocació, amb sessions de coaching individuals, xerrades de professionals destacats de diferents àmbits i moltes altres experiències d’orientació. A  més, els alumnes d’Agora International School Barcelona tenen la possibilitat d’estudiar Batxillerat Internacional (IB per les seves sigles en anglès), que els obre la porta a les millors universitats del món i els prepara per ser íntegres, preparats i compromesos com a professionals, però també com a persones.

 

Consulta aquí l’entrevista al Diari ARA

01 / 03 / 18