Esports

2 pistes de gespa artificial

1 piscina semi olímpica coberta

2 pistes de pàdel i 1 de tennis

Més de 14 modalitats esportives

L’esport és fonamental per a l’educació integral dels nostres alumnes, facilita la seva socialització i els transmet els diferents valors implícits a la pràctica esportiva. Joc i diversió troben nous valors clau com ara el respecte, l’esforç, la tolerància, la companyonia, la disciplina, la perseverança i el treball en equip, sempre acompanyats dels millors professionals especialitzats per facilitar uns coneixements que permetin als nostres alumnes ser grans esportistes i millors persones.

Agora International School Barcelona compta amb el complex esportiu «Sport Center», un magnífic club esportiu amb unes instal·lacions polivalents adequades a les necessitats i pràctiques dels esports que es realitzen al centre: dos camps de futbol de gespa, pistes de bàsquet i handbol, dues pistes de pàdel i una de tennis, poliesportiu cobert, piscina semi olímpica, etc.

Al col·legi practiquem tot tipus d’esports perquè l’alumne esculli la disciplina que més li agradi: bàsquet, futbol, tennis, pàdel, handbol, natació, voleibol, patinatge, ioga o dansa moderna entre d’altres. Aquí cal destacar la natació, una activitat esportiva de les més completes que es practica a tots els cursos del col·legi. A més, s’hi organitza una competició de natació de la federació gràcies a la magnífica piscina semi olímpica del nostre «Sport Center».

Per completar aquesta formació, durant el curs acadèmic els alumnes participen a diferents esdeveniments esportius organitzats al col·legio i pel grup NACE Schools, on es promou l’esport, la competició sana i l’educació internacional. Gràcies a aquestes trobades esportives, els alumnes es relacionen amb estudiants d’altres centres i d’altres països alhora que gaudeixen de la seva passió per l’esport. Alguns d’aquests esdeveniments són els NACE Olympic Games, les curses solidàries o el Sports Day.

Natació

Un dels esports més complets, sans i recomanats pels especialistes

  • Afavoreix el desenvolupament físic global
  • Curricular des d’infantil 1 any fins a 1r de batxillerat
  • Grups extraescolars de perfeccionament
  • Club esportiu de competició
natacion-deportes-agora-is-barcelona

ELLS T’HO EXPLIQUEN

«Fa 3 anys que estic a l’escola i m’ho passo molt bé. M’agrada el pati perquè hi ha dos camps de futbol i així jugo al meu esport preferit amb els meus amics. Els nens són molt amables i es porten molt bé amb mi. Els professors són molt bons i sempre ens ajuden. Ens escolten i ens donen consells. Estic content d’anar a aquesta escola perquè aprenc molt anglès i també música. El pati és molt maco perquè hi ha camps de bàsquet, de futbol, de tenis i de pàdel. Tenim piscina i un gran pavelló.»

Biel Canyelles

Alumne de 6è de Primària

Aviso Legal